Lifestyle Smile Μουσική

Αντώνης Ρέμος: Η επιστροφή στην πίστα και το νέο τραγούδι

Επανέρχεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο μόνος που αποφάσισε να μην εμφανίζεται όσο ήταν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για τα κέντρα διασκέδασης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει στον νέο του χώρο από αυτή την Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος, ο μόνος ερμηνευτής που επέλεξε να μην ανοίξει όσο ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα των έξι ατόμων ανά τραπέζι.

Παρόλο που όλα τα υπόλοιπα σχήματα λειτούργησαν κανονικά ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να μην ανοίξουν.

Κι’ αυτό παρά το γεγονός ότι οι κρατήσεις για το NOX ήταν πάρα πολλές ενώ ειδικά την περασμένη εβδομάδα η έκθεση HORECA έφερε πολύ κόσμο στην Αθήνα και όλες οι πίστες ήταν sold out Παρασκευή και Σάββατο.

Τελικά από αυτή την Παρασκευή και Σάββατο ο Ρέμος επανέρχεται κουβαλώντας και ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές του, το «Όλα για σένα» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Πρόκειται για μια μπαλάντα-πολλές από αυτές όπως το «Που να ‘σαι» και «Θα πρεπε» έχτισαν τον μύθο του-η οποία κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες και την οποία θα εντάξει στο πρόγραμμα του ο Αντώνης.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα