Αθλητισμός

ΑΟΛΑΠ: Δυναμική παρουσία στο Ράλλυ «Καίτη Κυρίτση Κορίνθου -Μαύρο Ρόδο» (3-4/11)

Ακούστε το άρθρο

Η ΑΟΛΑΠ συμμετέχει στο Ράλλυ «Καίτη Κυρίτση Κορίνθου -Μαύρο Ρόδο» που θα γίνει 3 κ’ 4 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας αποτελεί τον τελευταίο γύρο του 54ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ καθώς και (το Μαύρο Ρόδο) τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος. Δύο αγώνες σε έναν λοιπόν, με τους αθλητές της ΑΟΛΑΠ έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με το Νο.7, οι Δημήτριος Τσαπέκης-Φώτιος Αλεξανδρόπουλος και το πανέμορφο Subaru Impreza WRX STi, εστιάζουν σε μια καλή θέση στην γενική κατάταξη. Δέσανε στο 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ και τώρα ακόμα πιο προετοιμασμένοι σίγουρα θα μας ενθουσιάσουν.

Με το Νο.18, το πλήρωμα των Αντώνιου Αγγελόπουλου-Χρήστου Δίπλα, με το γνωστό Toyota “όπλο” Yaris, θα δώσουν τις δικές τους μάχες στην C6 και την πολύ ανταγωνιστική F2. Η ταχύτητα τους είναι εκπληκτική, κοντράροντας πολύ δυνατότερους συνδυασμούς.

Στο Μαύρο Ρόδο, 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος, συμμετέχουν με στόχο την πρωτιά, οι νικητές του 27ου Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, Στυλιανός Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος με το Subaru Impreza 555.
Θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στο Κύπελλο.

Με το Νο.29, ο αθλητής της ΑΟΛΑΠ Ίαν Παπανικολάου για έναν ακόμα αγώνα θα είναι συνοδηγός του ταχύτατου Παναγιώτη Πολυμενέα της ΑΛΑ Καλαμάτας, με το Citroen Saxo vts της C5/F2. Η ατυχία τους μετά την εγκατάλειψη στην Αμαλιάδα σίγουρα τους στοίχισε σε βαθμούς, αλλά με έναν καλό τερματισμό στην Κόρινθο θα βρεθούν πρώτοι στην F2 στο Κύπελλο.

Με το Νο.37 και Toyota Corolla AE111 της C5/A6, το πλήρωμα των Ηλία Τσετσώνη-Διονύσιου Χριστόπουλου θα παλέψουν για μια καλή θέση στην C5 και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Η ΑΟΛΑΠ εύχεται καλό αγώνα στους αθλητές της και σε όλους τους αγωνιζόμενους, την οργάνωση και όλους όσους παρευρεθούν. Καλό τερματισμό και καλή δύναμη.

Όλη η επικαιρότητα