Αθλητισμός

ΑΟΛΑΠ: Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη Βοιωτία!

Έκλεισε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κύκλος των χωμάτινων αγώνων για το 2019 με τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος

Έκλεισε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κύκλος των χωμάτινων αγώνων για το 2019 με τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος.

Στο 1ο Rally Sprint Βοιωτίας που διοργανώθηκε από το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. νικητές αναδείχθηκαν το πλήρωμα από την Κύπρο Phebos Nikolaou-Σάββας Ζάκου με Mitsubishi Evo IX.

Δεύτεροι σε απόσταση αναπνοής οι Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας, επίσης με Evo IX. Στη 3η θέση τερμάτισαν οι Κυπελλούχοι Χώματος 2019 Ιωάννης Μποζιονέλος-Ευάγγελος Παναρίτης με Mitsubishi Evo VI.

Οι αθλητές της ΑΟΛΑΠ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρά τις όποιες ατυχίες τους, χάρηκαν ιδιαίτερα τον αγώνα.

Ο Γαζετάς Χαράλαμπος Junior με συνοδηγό τον Γεώργιο Φασκιώτη (ΑΛΑ Κορινθίας) και το Mitsubishi EVO VIII, μετά την έξοδο τους, συνέχισαν με ψηλά το κεφάλι και ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην 16η θέση της Γενικής και 10η στην C2. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από αυτό το πλήρωμα.

Στην 17η θέση της γενικής, οι Παναγιώτης και Στυλιανός Κόκκινος με το Toyota Starlet τους, τα πήγαν εξαιρετικά τερματίζοντας 4οι στην C5 και 6οι στην F2.

Την C6, στην πρώτη του χρονιά ως οδηγός κατέκτησε ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος με συνοδηγό τον Ανδρέα Βασιλόπουλο (ΑΣΜΑΝΗ) και όπλο το Toyota Starlet. Επίσης, η 7η θέση στην F2 αρκούσε για να βρεθούν στην 2η θέση στο Κύπελλο.

Στόχος επετεύχθη καθώς καρό σημαία αντίκρισαν οι Δημήτριος Δημητρόπουλος (ΑΣΜΑΝΗ) και Χρήστος Λυμπερόπουλος, επίσης με Toyota Starlet.

Άτυχοι στάθηκαν οι Ηλίας Τσετσώνης – Γιώργος Μανέτας, οι οποίοι είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό με την Toyota Corolla τους, αλλά μια βλάβη τους ώθησε εκτός αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα