Αθλητισμός Ηλεία

ΑΟΛΑΠ: Έκοψε την πίτα της και υποσχέθηκε θέαμα γιατο 2019

Ακούστε το άρθρο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ), χθες το απόγευμα στο Corte Café Bar στην κεντρική πλατεία του Πύργου. 

Τα μέλη της Λέσχης, οι αθλητές, καθώς και όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, προκειμένου να ευχηθούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Λαγκαδινός.

Ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλης Αποστολόπουλος ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, ανακοινώνοντας σπουδαίες δράσεις και για φέτος, με κορυφαίο φυσικά το 40ο Ολυμπιακό ραλλυ που είναι επετειακό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν πολλοί επίσημοι, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Ηλείας κ. Κουτσούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Μπράμος, ο δήμαρχος Πύργου κ. Λιατσής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νικολούτσος, ο πρώην υπουργός κ. Κοντογιάννης, οι υποψήφιοι για τον δήμο Πύργου, κ.κ., Αντωνακόπουλος, Αργυρόπουλος και Αριστειδόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ.  Κατρίνης, ο κ. Καλαματιανός, πρώην γεν. γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας, ο Δασάρχης Πύργου κ. Λάττας, ο Συντονιστής ΑΝΕΛ Ηλείας κ. Τσιλιμίγκρας, ο πρώην νομάρχης κ. Καφύρας, το στέλεχος της Ν.Δ. κ. Βλαγκούλης κ.α.

Όλη η επικαιρότητα