Αχαϊα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κατήγγειλε ότι τον έδειραν και του… έκοψαν πρόστιμο!

Ακούστε το άρθρο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εκτός από δαρμένος, ο νεαρός Έλληνας βρέθηκε και χρεωμένος, αφού δεν είχε πάνω του ούτε ταυτότητα ούτε έγγραφο που να δικαιολογεί τη μετακίνησή του

Θα μετάνιωσε που ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος καυγάδισε στη μέση ενός κεντρικού δρόμου της Πάτρας με έναν άλλο, επίσης νεαρό, με τον οποίο τον χώριζαν προσωπικές διαφορές. Αφού ξυλοκοπήθηκε ανελέητα, «έφαγε» και… πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση!

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος, αιμόφυρτο και με τα ρούχα σκισμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους περιέγραψε τι είχε συμβεί και κατονόμασε τον δράστη του ξυλοδαρμού, που όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον τραυματία τα στοιχεία του, εκείνος απάντησε ότι δεν είχε πάνω του την ταυτότητά του, ούτε και έγγραφο που να δικαιολογεί την μετακίνησή του. Έτσι, εκτός από… δαρμένος, βρέθηκε και χρεωμένος, αφού του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Όλη η επικαιρότητα