Ηλεία

Απάντηση του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ: Ρωτήστε νομικούς συμβούλους όχι «συμβουλάτορες»

Ακούστε το άρθρο

“Μετά την συνέντευξή μου, στην οποία έδωσα ξεκάθαρες και αναλυτικές απαντήσεις, για να ενημερωθούν έγκυρα και υπεύθυνα οι πολίτες του Δήμου για τα θέματα που απασχόλησαν πρόσφατα την επικαιρότητα, καταλαβαίνω την αμηχανία και το άγχος σας.

Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα για να απαντήσει, καταφεύγει στους μόνους τρόπους που γνωρίζει, στις προσωπικές επιθέσεις, τις ύβρεις και τη λάσπη. Σε αυτό τον πολιτικό ξεπεσμό δεν θα ακολουθήσω, ούτε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν στα «μέτρα» τους την προεκλογική αντιπαράθεση.

Η κοινωνία μας, όμως, έχει τα δικά της μέτρα και έχει κατατάξει το κάθε πρόσωπο αναλόγως. Γνωρίζουν οι πολίτες, και καθημερινά από το επίπεδο του λόγου και του ύφους καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο, τι πρεσβεύει ο καθένας μας.

Προτρέπω να ασχοληθείτε με το νόημα των λέξεων αλήθεια και ειλικρίνεια και να μελετήσετε την απόφαση του άρθρου 152, για την οποία  δεν κάνατε λόγο και για το διοικητικό μέτρο της αργίας, (άρθρο 236 Α. του Ν. 3850/10 και άρθρο 129 του Ν. 4555/18) με κατηγορία κακουργήματος. Θα σας χρειαστεί.

Ρωτήστε σχετικά τους νομικούς σας συμβούλους, όχι τους «συμβουλάτορες» σας”.

Όλη η επικαιρότητα