Αθλητισμός

Απατεώνας παρίστανε τον προπονητή και ζήτησε κωδικούς από φίλαθλο της ομάδας!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύλλογος, άγνωστος προφασίστηκε πως είναι ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Αναστασόπουλος

Οι ηλεκτρονικές απάτες και στην περιοχή μας έχουν λάβει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πριν κάποιες ημέρες το σωματείο μπάσκετ ΣΕΦΑ Ανδραβίδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ προχώρησε σε μια ακόμα πρωτοφανή καταγγελία τέτοιου είδους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύλλογος, άγνωστος που προφασίστηκε πως είναι ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Αναστασόπουλος ο οποίος σημειωτέον ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΣΕΦΑ μόλις την περασμένη Τρίτη, τηλεφώνησε σε φίλαθλο του σωματείου και του ζήτησε τους κωδικούς του ebanking του με σκοπό προφανώς να του αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο συμβάν,
τόσο για να ξεκαθαρίσει την θέση του όσο και για να επιστήσει την προσοχή σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι άθελά τους μπορεί να γίνουν στόχος επιτήδειων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε του σωματείου:

«Μόλις πληροφορηθήκαμε ένα συμβάν και θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή
όλων μας !! Φίλαθλος της ομάδας μας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον προφασιζόμενο τον κ. Αναστασόπουλο, προπονητή της ανδρικής μας ομάδας και
του ζήτησε τους κωδικούς ebanking του.

Προφανώς και ουδεμία σχέση ο προπονητής ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της ομάδας μας ή της διοίκησης!

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ κανείς μας δεν θα ζητούσε προσωπικούς κωδικούς!!»

Όλη η επικαιρότητα