Super league

Απέδρασε ο Ατρόμητος, νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ

Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος με γκολ του Ρισβάνη στο 88’ και του Κουλούρη στο 90’ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Η Ένωση στάθηκε άτυχη καθώς είχε τρία δοκάρια με τους Μάνταλο, Μπακάκη και Μπακασέτα. 

H ΑΕΚ μετά την ήττα έμεινε στους 17 βαθμούς και την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Ατρόμητος έφτασε τους 24 και έπιασε κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει τον Ατρόμητο και να προηγηθεί, σε ένα ματς με καλό ρυθμό, παρά το γεγονός ότι οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ ήταν άδειες. Η Ένωση άγγιξε το γκολ στο 16’ με τον Μάνταλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι, ενώ δοκάρι είχε και ο Μπακάκης στο 37’, μετά από φάση διαρκείας της ΑΕΚ στα καρέ της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε καλά οργανωμένος, δίνοντας βάση στην άμυνά του και απειλώντας με αντεπιθέσεις. Στο 19’ ο Κουλούρης έφυγε στην κόντρα, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη φάση, καθώς ο Τσόσιτς τον πρόλαβε.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Νταμίρ Κάναντι διόρθωνε όσα κακώς κείμενα είχε εντοπίσει, όπως για παράδειγμα τα κενά στις πτέρυγες με τον Μπρούνο Φιλίπε να δίνει βοήθειες στο μαρκάρισμα του Χουλτ. Ο Ατρόμητος είχε την τύχη με το μέρος του στο 64΄. Η κεφαλιά του Μπακασέτα από σέντρα του Μάνταλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ο Ατρόμητος σκόραρε και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο 88΄ ο Σπύρος Ρισβάνης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιαννούλη και στο 90΄ ο Ευθύμης Κουλούρης με πλασέ μετά από ασίστ του Μάντσον, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 για την εκπληκτική ομάδα του Κάναντι που προελαύνει στη Super League.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-2 (Novasports 2)

Γκολ: 88′ Ρισβάνης, 90′ Κουλούρης
16′ δοκάρι ο Μάνταλος
37′ δοκάρι ο Μπακάκης
65′ δοκάρι ο Μπακασέτας

Κίτρινες κάρτες: Άλεφ, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Σιμόες – Μάντσον, Κιβρακίδης

Κόκκινες κάρτες: –
ΑΕΚ: Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Μπακάκης (66′ Γκάλο), Σιμόες, Άλεφ (76′ Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57′ Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάγια.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κιβρακίδης (86′ Κιβρακίδης), Ουγκράι (65′ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (90’+2′ Μούγιακιτς).

zougla.gr

Όλη η επικαιρότητα