Αργολίδα

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στο Άργος (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ στο Άργος στα πλαίσια της Πανελλήνιας Απεργίας ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.

Στην συγκέντρωση που έγινε κάτω από βροχή συμμετείχαν οργανώσεις, σύλλογοι, επαγγελματίες, άνεργοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί και άλλοι.

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ οι αγρότες συμμετείχαν με τα γεωργικά τους μηχανήματα.

Με ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ Αργολίδας ανέφερε:

“Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να δώσουν μέχρι την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

Να αποτελέσουν τα απεργιακά συλλαλητήρια στις 17 Μάη καθώς και τα απογευματινά συλλαλητήρια Πέμπτη 18 Μάη, μαζικό βήμα διεκδίκησης αιτημάτων για ανάκτηση των απωλειών και εφαλτήριο κλιμάκωσης της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Να μην πάρει ανάσα η κυβέρνηση. Να αισθάνεται την αναπνοή χιλιάδων εργαζόμενων την ώρα που θα ψηφίζει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.

Στα πλαίσια αυτά η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας σας καλεί σε απογευματινό συλλαλητήριο Πέμπτη 18 Μάη, ώρα 7.00 μ.μ, στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο”

Όλη η επικαιρότητα