Αθλητισμός

Απεβίωσε στα 81 του ο θρυλικός «βλογιάρης»

blogiarhs.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Θοδωρής Θεοχαρόπουλος, η μεγάλη δόξα του Πανηλειακού, «έφυγε» το μεσημέρι του Σαββάτου από τη ζωή στα 81 του χρόνια. Ο «βλογιάρης» που αποτέλεσε ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Πανηλειακού, είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής, «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι ύστερα από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου.


Ο Θ.Θεοχαρόπουλος ήταν μεγάλη μορφή των Ηλειακών Γηπέδων. Ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Πύργου και μετά συνέχισε στον Πανηλειακό, όπου ήταν η ζωή του. Εκεί, υπήρξε και προπονητής επί σειρά ετών, ενώ κάθισε και στον πάγκο της Θύελλας Πύργου, του Αστέρα Αμαλιάδας, της Ανατολής Κολιρίου, του Πέλοπα Πύργου, κ.ά. ομάδων. 

Ο «βλογιάρης» ήταν το «βαρύ πυροβολικό» του Πανηλειακού και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (22- την περίοδο 1963-64.


Η γυναίκα του Χριστίνα, τα αδέρφια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του, θα τον αποχαιρετίσουν από τον   Ιερό Ναό Αγίων Πάντων(Α’ Κοιμητήριο) Πύργου στις  5 μ.μ .

Η φωτογραφία είναι από τη βράβευσή του πέρυσι από την ΠΑΕ Πανηλειακός. 


Με αφορμή τον θάνατο του Θοδωρή Θεοχαρόπουλου, ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: 

« Στη μνήμη ενός φίλου, ενός Πυργιώτη, ενός συναθλητή που η μνήμη του και η θύμηση του θα  μας συντροφεύει όλους μας, για πάντα!

Ένας Πυργιώτης, ένας φίλος, ένας αθλητής, ένας κανονιέρης, ένας συναθλητής που θα μας μείνει αξέχαστος, ο Θοδωρής Θεοχαρόπουλος, ο «βλογιάρης», ο «Φιδάς», δεν υπάρχει πια ανάμεσα μας. Έφυγε, έφυγες φίλε Θόδωρε.

 Θόδωρε πρέπει να ξέρεις και ήξερες ότι αγαπήθηκες και εκτιμήθηκες από το φίλαθλο κοινό της Πόλης του Πύργου και όχι μόνο. Θοδωρή ξέρεις και ήξερες, ότι τα κατορθώματα σου συζητιούνται και θα συνεχίσουν  να συζητιούνται στα αθλητικά στέκια των φιλάθλων του Πανηλειακού και θα συνεχίσουν για πολύ ακόμη-για πάντα.

 Ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός σε ευχαριστεί για όλα. Σου χρωστάει και θα σου χρωστάει πολλά για την προσφορά σου, την προσωπικότητα σου, την εντιμότητα σου, είχες και έδειχνες εντός και εκτός γηπέδων.

Στο καλό αγαπητέ και αξέχαστε φίλε.

Αιωνία ή μνήμη σου.

Η οικογένεια του Πανηλειακού από σήμερα είναι φτωχότερη».

 

Όλη η επικαιρότητα