Αχαϊα

Απίστευτη ιστορία σε χωριό της Αχαΐας: Φτωχός αγρότης λίγο πριν πεθάνει άφησε στην κόρη του έναν θησαυρό

Ακούστε το άρθρο

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σε χωριό της Αχαΐας με έναν ηλικιωμένο φτωχό αγρότη και την κόρη του. Λίγο πριν ο άνδρας φύγει από τη ζωή κάλεσε την κόρη του για να της πει ένα μεγάλο του μυστικό. Της υπέδειξε ένα σημείο στο σπίτι όπου θα έβρισκε δύο βαρέλια γεμάτα λίρες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το περιστατικό έγινε σχετικά πρόσφατα, ενώ αρχικά η κόρη του αγρότη δεν είχε δώσει σημασία στα λόγια του πατέρα της καθώς θεώρησε πώς ήταν «λόγια της ασθένειάς του».

Μέρες αργότερα όμως, η κόρη θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της και πράγματι πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει, για να βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό θησαυρό, μη πιστεύοντας στα μάτια της.

Τα έχασε, αφού ποτέ μέσα στην οικογένεια ο πατέρας δεν είχε δείξει να έχει οικονομική άνεση, αλλά ήταν σε όλη του τη ζωή ένας απλός βιοπαλαιστής της υπαίθρου.

Η γυναίκα έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.

Όλη η επικαιρότητα