Διάφορα

Απίστευτη καταγγελία:«Σταμάτα να αυνανίζεσαι μόλις βλέπεις τη γυναίκα μου»

Ακούστε το άρθρο

Σε μια απίστευτη καταγγελία μέσω facebook προχώρησε ένας άντρας από το Aργος, ο οποίος κάνει λόγο για έναν «αυτοαποκαλούμενο» μπάρμαν της ευρύτερης περιοχής που παρακολουθεί τη σύζυγό του και αυνανίζεται στη θέα της!

Σύμφωνα με τον σύζυγο, η γυναίκα του, που εργάζεται σε μαγαζί στην περιοχή του Νοσοκομείου του Αργους, έχει στοχοποιηθεί τους τελευταίους δύο μήνες από έναν νεαρό, ο οποίος ικανοποιεί τις ορέξεις του μέσα σε αυτοκίνητο, σε κοινή θέα!

Οπως καταγγέλλουν γνωστοί του ζευγαριού, ο τύπος αυτός το έχει ξανακάνει, ενώ η Αστυνομία στην οποία κατήγγειλαν το γεγονός, όπως μας ανέφεραν, του έκανε συστάσεις, αλλά αυτός συνεχίζει ακάθεκτος την αρρωστημένη ενασχόλησή του! Κάτω από την ανάρτηση του συζύγου στο facebook τα σχόλια εξοργισμένων φίλων και γνωστών του πέφτουν βροχή.

Μάλιστα, κάποιοι τον καλούν να βγάλει στη φόρα το όνομα του μπάρμαν, λέγοντας ότι το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και σε άλλες κοπέλες. Αλλοι έχουν φτάσει στο… αμήν και σκέφτονται να του επιτεθούν για να τον συνετίσουν!

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα