Ελλάδα

Απίστευτη υπόθεση στο Μεσολόγγι: Ένας παπάς, δύο γυναίκες, μία ληστεία, ερωτικά βοηθήματα και απόπειρα βιασμού

Ακούστε το άρθρο

Στο Μονομελές Δικαστήριο κακουργημάτων του Αγρινίου εκδικάστηκε πριν από λίγες μέρες μια ιδιαίτερα «πιπεράτη» υπόθεση, με πρωταγωνιστές δυο γυναίκες και έναν… γυμνό πρώην ιερέα.

Το περιστατικό που είχε συμβεί στο Μεσολόγγι, είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ενώ οι πρωταγωνιστές του, είναι από τη Ναύπακτο.

Πρόκειται για έναν 63χρονο πρώην ιερέα και δυο γυναίκες, η μια διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών και η δεύτερη παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2015, ο 60χρονος τότε ιερέας που είναι σε αργία, βρέθηκε… γυμνός από αστυνομικούς σε ερημική περιοχή του Μεσολογγίου.

Υποστήριξε πως είχε ραντεβού με τις δυο γυναίκες και ενώ επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του στο αυτοκίνητο της μιας, άγνωστος τον πλησίασε, τον λήστεψε και τον άφησε γυμνό στη… μέση του πουθενά!

Στη συνέχεια ο άγνωστος δράστης που δεν βρέθηκε ποτέ, εξαφανίστηκε μαζί με τις γυναίκες, σύμφωνα πάντα με το φερόμενο θύμα.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτική, μιας και οι γυναίκες, όχι μόνο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά μήνυσαν τον ιερέα για απόπειρα βιασμού.

Μάλιστα, την επομένη του περιστατικού, γνωστός των δυο γυναικών πήρε τα ρούχα του 60χρονου μαζί με ερωτικά βοηθήματα (δονητή και… λιπαντικά) και τα παρέδωσε στη Μητρόπολη Ναυπάκτου!

Εκεί εμβρόντητοι οι άνθρωποι της Μητρόπολης, δεν παρέλαβαν φυσικά τα… «ευρήματα», που παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων με τις δυο γυναίκες να είναι κατηγορούμενες για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 63χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες τόσο δια του νομικού τους κ. Παντελή Βαμβακά, όσο και στις απολογίες τους, παραδέχτηκαν πως ως μοναδικό σκοπό είχαν να προσβάλλουν και να γελοιοποιήσουν τον πρώην ιερέα.

Αυτό γιατί ο 63χρονος φέρεται να «πολιορκούσε» ερωτικά την διαζευγμένη γυναίκα και να είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικός.

Έτσι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγούν…

Υποστήριξαν ακόμη πως δεν υπήρχε κανένα κίνητρο και λόγος για να τελέσουν ληστεία σε βάρος του. Κάτι που αποδεικνύεται και από την οικονομική τους κατάσταση.

Το αξιοσημείωτο είναι πως και το φερόμενο ως θύμα, απέσυρε την μήνυση του και οι γυναίκες απηλλάγησαν για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δικάστηκαν όμως για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση με αναστολή.

Οι δυο γυναίκες άσκησαν έφεση, ενώ αναμένεται και το δικαστήριο για την απόπειρα βιασμού, αν και όπως φαίνεται οι δυο πλευρές έχουν «υποχωρήσει» από την ένταση και τις αρχικές αλληλοκατηγορίες.

Πηγή: agriniopress.gr

Όλη η επικαιρότητα