Απίστευτο θέαμα: Αρκούδα απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα από βεράντα ξενοδοχείου

Ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα είναι σίγουρο πως μαγνητίζει πολλά βλέμματα. Ποιος να το φανταζόταν όμως, ότι εκτός από τους ανθρώπους θα το απολάμβανε και μια αρκούδα;

Αυτό συνέβη στην περίπτωση μιας περιπετειώδους μαύρης αρκούδας που θέλησε να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα και την γραφική θέα στα Λευκά Όρη του Νιου Χαμσάιρ, από μια βεράντα ξενοδοχείου τον περασμένο μήνα.

Ένα πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρισε υπάλληλος ξενοδοχείου στο Νιου Χαμσάιρ. Μια αρκούδα με τα μπροστινά της πόδια στα κάγκελα, χαζεύει το ηλιοβασίλεμα

Η αρκούδα στεκόταν όρθια και χάζευε την θέα

Ο Σαμ Γκίσαμαν, υπάλληλος στο Omni Mount Washington Resort, τράβηξε μια φωτογραφία την αρκούδα στις 29 Ιουνίου. Ο υπάλληλος εντόπισε την αρκούδα να στέκεται όρθια με τα μπροστινά της πόδια στα κάγκελα της βεράντας, χαζεύοντας την μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη των ΗΠΑ.

Ο Γκίσαμαν εργαζόταν στην νυχτερινή βάρδια όταν τράβηξε την φωτογραφία γύρω στις 5 το πρωί. Μάλιστα, σκεφτόταν να πάει στην βεράντα για να βγάλει ο ίδιος μια φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα, αλλά αντ’ αυτού έπεσε πάνω στο σπάνιο θέαμα. Μόλις βγήκε έξω, είδε την αρκούδα να ανεβαίνει τις σκάλες που οδηγούσαν στην βεράντα, σε μια προσπάθεια να βρει φαγητό στον κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο του ξενοδοχείου, η αρκούδα αναζητούσε τροφή στον κοντινό κάδο απορριμμάτων
Credit: Sam Geesaman/Omni Mount Washington Resort/AP

Οι αρκούδες είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο Νιου Χαμσάιρ και ειδικά στην περιοχή των Λευκών Όρων, όπου οι αξιωματούχοι αναφέρουν πως συχνά δέχονται κλήσεις για εντοπισμό αρκούδων μέσα σε σπίτια, πολυκατοικίες και κάμπινγκ. Κι ενώ κάποιες αρκούδες είναι πολύ επικίνδυνες, όπως στην περίπτωση που σόκαρε τους πάντες, με την αρκούδα που κρατούσε αιχμάλωτο έναν άνδρα στη σπηλιά της για να τον φάει, στην προκειμένη περίπτωση δεν τραυματίστηκε κανείς.

via

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr