Ηλεία

Απίστευτη δήλωση Μητροπολίτη Ηλείας: Τους πεθαμένους από κορωνοϊό τους θεωρώ αυτόχειρες

Ο Μητροπολίτης Γερμανός αναφέρθηκε σε ιερωμένους και λαϊκούς που αντιδρούν στα μέτρα
Ακούστε το άρθρο

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας δημοσίευσε μία επιστολή του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού, στην οποία φέρεται να μιλά με αυστηρό τόνο κατά των αντιεμβολιαστών και των αρνητών του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Γερμανός, αναφερόμενος στους ιερωμένους που αντιδρούν στα μέτρα αλλά και λαϊκούς, είπε «τους θεωρώ αυτόχειρες και δεν πηγαίνω ούτε στην κηδεία τους».

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή: 

«Έρχομαι στους σημερινούς αντιδραστικούς στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού , της μάσκας , και όλων των άλλων ιατρικών μέτρων που συνιστώνται από τον Παγκόσμιον Οργανισμόν υγείας, την Ε.Ε και την Ελληνική Κυβέρνησι. Κατά την άποψί μου η κύρια αιτία των αντιδράσεων αυτών είναι ο εγωϊσμός και η ανυπακοή στην Ιεράν Σύνοδον και τον Επίσκοπον, με διάφορες, τις γνωστές δικαιολογίες. Η πραγματικότητα είναι ότι από τον κορονοϊό ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα οι νεκροί είναι πάνω από 18.000 , ενώ λόγω του εμβολιασμού πόσοι πέθαναν ; 2,3,5 ; Και ας μη μας λένε ότι τα Μ.Μ.Ε δεν γράφουν την αλήθεια. Διότι οι αντιδρώντες στον εμβολιασμόν θα τα είχανε αποκαλύψει και δεν θα έμειναν σε ψεύτικες δικαιολογίες, σαν και αυτές που οι ίδιοι οι αντιδρώντες γράφουν.

Εγώ πιστεύω ακόμη ότι οι αντιεμβολιαστές κληρικοί, που δείχνουν στους ενορίτες τους καλοί Κληρικοί, ΔΕΝ είναι καλοί και αληθινά ευσεβείς, αλλά υποκρίνονται τους ευσεβείς για να έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν σ’ ό,τι τους λένε θα υπακούουν!

Τέλος διακρίνω και μία άλλη κατηγορία αντιφρονούντων. Είναι οι κομματικοί παράγοντες , που δεν εμβολιάζονται δια να ξεσηκώνουν τον κόσμον εναντίον των Κυβερνώντων.

Εγώ όμως τους πεθαμένους από τον κορονοϊό Κληρικούς και Λαϊκούς τους θεωρώ αυτόχειρας (αυτοκτονούντας) και ούτε στην κηδεία τους πηγαίνω».

Όλη η επικαιρότητα