Ελλάδα

Απίστευτη βία στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας: 16χρονες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές σε συμμαθήτριά τους

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε επαγγελματικό Λύκειο, όταν μία ομάδα έξι μαθητριών επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε μαθήτρια έξω από τις τουαλέτες τους σχολείου
Ακούστε το άρθρο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας με… πρωταγωνίστριες μία ομάδα 16χρονων μαθητριών.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στου Ζωγράφου και αφορμή για τον άγριο καβγά ανάμεσα στις ανήλικες συμμαθήτριες στάθηκε η διαφωνία τους για τη θέση τους στο θρανίο.

Όπως μετέδωσε το MEGA, μόλις χτύπησε το κουδούνι, η 16χρονη μαθήτρια βγήκε από την αίθουσα και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Η συμμαθήτριά της την ακολούθησε, της πέταξε τον καφέ και άρχισε να της τραβά τα μαλλιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο καβγά που ακολούθησε ενεπλάκησαν και άλλες κοπέλες.

Η ανήλικη αρχικά δεν αποκάλυψε σε κανένα τι είχε συμβεί. Οταν επέστρεψε σπίτι της διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της ότι έχει ζαλάδες και της είπε όλα όσα είχαν συμβεί μέσα στη σχολική μονάδα.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύτηκε. Τις επόμενες ημέρες κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ανησυχητική είναι η βία και η επιθετικότητα που επιδεικνύουν τα τελευταία χρόνια ανήλικοι εντός και εκτός σχολείων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., από την αρχή του έτους μέχρι και τον Αύγουστο, 218 παιδιά χτυπήθηκαν από συμμορίες ανηλίκων και άλλα 211 έπεσαν θύματα ληστείας.

Πηγή: lawandorder.gr

Όλη η επικαιρότητα