Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Απίστευτο κι όμως συνέβη: Μέσα στο Νοσοκομείο Αιγίου, συλλήψεις για κατοχή κοκαΐνης!

nosokomeioaigioy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα η ακόλουθη είδηση δεν είναι και τόσο συνηθισμένη και γι’αυτό προκαλεί σπουδαία εντύπωση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, σήμερα κυκλοφορούσαν μέσα στο Νοσοκομείο Αιγίου δύο άνδρες, κατέχοντας αμφότεροι μικροποσότητα κοκαΐνης -και μάλιστα ο ένας…είναι ασθενής και νοσηλεύεται!

Ειδικότερα, άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου αξιοποίησαν πληροφορίες και σήμερα το μεσημέρι συνέλαβαν έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής 40 ετών, ο οποίος πήγε στο Νοσοκομείο Αιγίου για να επισκεφθεί συνομήλικό του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος νοσηλεύεται.

Βγαίνοντας από το θάλαμο, ο Έλληνας έπεσε σε ‘μπλόκο’ των αστυνομικών, που κάνοντάς του νόμιμο έλεγχο βρήκαν στην κατοχή του 1 γραμμάριο κοκαΐνη. Ακολούθως οι αστυνομικοί μετέβησαν μέσα στον θάλαμο νοσηλείας του αλβανού, βρίσκοντας και σε εκείνου την κατοχή άλλο 1 γραμμάριο κοκαΐνης.

Οι δύο τους συνελήφθησαν και αύριο πρωί θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών με την κατηγορία της κατοχής μικροποσότητας ναρκωτικών. Και προφανώς η είδηση θα περνούσε στα ‘ψιλά’ αν οι συλλήψεις δεν γίνονταν σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα…

Πηγή: filodimos.gr

Όλη η επικαιρότητα