ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Αστέρας Αμαλιάδας 1-1: Του τη… (Χ)άλασε ο Ζωγόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι το 77ό λεπτό ο ΑΠΟ Κουρτεσίου κρατούσε στα χέρια του μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή όμως ο Ζωγόπουλος είχε διαφορετική άποψη με το τελικό 1-1 να αφήνει ικανοποιημένο τον αποδυναμωμένο και νεανικό πλέον Αστέρα, σε αντίθεση με τον ΑΠΟΚ που έχασε δυο βαθμούς που είχε ανάγκη. Στο 15’ ο Σταθόπουλος είπε «όχι» στον Κόσκορη ενώ στο 24’ το απευθείας φάουλ του Α. Κωστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 27’ και πάλι ο Σταθόπουλος αντέδρασε σωστά σε νέο σουτ του Α. Κωστόπουλου.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ντάβαρη το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Α. Κωστόπουλος για το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου αφού στο 41’ και στο 43’ ο Τριχάς δήλωσε «παρών» στα σουτ των Μουρούτη και Ντάβαρη αντίστοιχα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα από το 60’ μέχρι το 75’ ο ΑΠΟΚ είχε τρεις καλές στιγμές με Αντωνόπουλο, Α. και Κ. Καπώνη και το 77’ ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια με το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ζωγόπουλου. Στο 78’ ο Κόσκορης σούταρε άουτ και στο 86’ ο Τριχάς νίκησε τον Ζαφειρόπουλο. Στο 90’ ο Κόσκορης πλάσαρε ψηλά και στο φινάλε λίγο έλειψε οι «βυσσινί» να πάρουν τελικά και το διπλό όμως στο 93’ ο Ζωγόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τριχά και στο 94’ το σουτ του Μουρούτη έφυγε σύριζα άουτ.

ΑΠΟΚ: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος, Καραχάλιος, Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Αντωνόπουλος, Κόσκορης, Α. Καπώνης (72′ Κ. Καπώνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταθόπουλος, Καρακίτσος (92′ Ραμπαβίλας), Ι. Ντάβαρης, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Ζωγόπουλος, Λιαρόπουλος (76′ Σάκκος), Μουρούτης, Ζαφειρόπουλος, Τσακοπιάκος (61′ Παρμάκης).

Όλη η επικαιρότητα