ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Δόξα Ν. Μανωλάδας 0-3: Στο κατόπι του Αίαντα!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Δόξα Ν. Μανωλάδας πέρασε με 3-0 από τη Μυρσίνη επικρατώντας του ΑΠΟΚ και συνεχίζει στην δεύτερη θέση και στο κατόπι του Αίαντα. Οι Μαυραετοί αφού απείλησαν στο 5′ και στο 22′ με Μπουρλάκη και Μηλαδόπουλο αντίστοιχα, άνοιξαν στο σκορ στο 18′ με τον δεύτερο ενώ ο πρώτος στο 29′ είχε σουτ στο δοκάρι, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50′ και το 55′ το Κουρτέσι είχε δυο καλές στιγμές για να φτάσει στην  ισοφάριση με Μητρόπουλο και Ντ. Καπώνη όμως δεν τα κατάφερε και η Δόξα αφού είχε δοκάρι στο 62′ με τον Κουλούρη, έφτασε στο 70′ στο 2-0 με την κεφαλιά του Μπουρλάκη έπειτα από σέντρα του Τσιρίκου. Το τελικό 3-0 για λογαριασμό της ομάδας του Γ. Λαγού διαμόρφωσε στο 78′ ο Γεωργόπουλος με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Παπαδάτο.

ΑΠΟΚ: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Διαμαντόπουλος (60΄λ.τ. Κόσκορης), Α.Α. Καπώνης (80΄λ.τ. Τσιχλιάς), Κουρκουμέλης, Κυριαζής, Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος, Κ. Καπώνης, Α.Σ. Καπώνης.

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Ιωάννου (65΄Χαβαριώτης), Μπλετσάκης, Δημητρόπουλος, Πολίτης (76΄Σαπουνζτάκης), Τσιρίκος, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (68΄Παπαδάτος), Καλογερόπουλος (55΄Γεωργόπουλος), Κουλούρης.

Όλη η επικαιρότητα