ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ 1-1: «Μπλόκο» στο Κουρτέσι!

Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, εντούτοις ο Ολυμπιακός Σαβαλίων δε μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Κουρτέσι, το οποίο ισοφάρισε και έφερε 1-1 για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’, με τον Καράμπελα να νικά με κεφαλιά τον Ψυχογιό για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 30’ όταν μετά από αντεπίθεση Α. Καπώνης και Α. Κωστόπουλος συνδυάστηκαν και ο τελευταίος αφού πρόλαβε την έξοδο του Κόλλια σημείωσε το 1-1. Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων άγγιξε το 2-1 στο 35’ όμως η προσπάθεια του Σάκη Τσουκαλά κατέληξε στο δοκάρι με συνέπεια το 1-1 να παραμείνει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου αλλά και του αγώνα αφού στην επανάληψη, όσο και αν προσπάθησαν οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικές προς τις δυο εστίες.

Οι συνθέσεις                                         

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος (70’ Μ. Σωτηρόπουλος), Κόστα, Κουρλός, Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Κόσκορης (75’ Κουργιαλάς), Κουλούρης, Ντ. Καπώνης, Αλ. Καπώνης (78’ Καρακίτσος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Σαββανίδης, Θ. Τσακοπιάκος (80’ Γεωργίου), Κ. Τσακοπιάκος, Χ. Μαρκόπουλος (83’ Αντωνόπουλος), Τσουκαλάς, Κολτσίδας, Καράμπελας, Ν. Μπουγονικολός (65’ Λαμπρόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα