ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 0 – 1: Στο  90΄ κρίθηκε το ντέρμπι… με Χρ. Νικολετάκη!

Ακούστε το άρθρο

Η Προοδευτική Μανωλάδας του Μάκη Πολίτη,  ήταν η μεγάλη νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι της Βουπρασίας, μέσα στο Κουρτέση, κόντρα στον τοπικό ΑΠΟΚ! Ήταν  ένα ματς με τη μπάλα  πάνω κάτω, και πολλές  χαμένες ευκαιρίες, έμπροσθεν των δυο γκολκίπερ! Μάλιστα από την αρχή φάνηκε ότι όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε!  Ιδίως η έμπειρη ομάδα της Προοδευτικής ήταν αυτή  που «σπατάλησε» της περισσότερες ευκαιρίες, κυρίως με τους Νικολετάκη και Τζ. Κουρκουμέλη! Όσο για τον ΑΠΟΚ που  του έλλειπαν πολύ οι αδελφοί  Καπώνη, είχε και αυτός τις ευκαιρίες τους, με τους Κουλούρη και Χριστόπουλο, κυρίως από στημένα ! Τελικά το ντέρμπι πήγε έτσι… έως το 90΄! Όταν από ωραίο φάουλ στην περιοχή του Κουρκουμέλη, πετάχτηκε ωραία ο ξεχασμένος… στην περιοχή του Ψυχογιού Χρ. Νικολετάκης,  για να κάνει το γκολ, που έκρινε το ματς!

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος Ι., Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος Π., Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος Αν., Κουρλός,  Κουλούρης, Κουργιαλάς Δ.(76΄Κοσκόρης), Χριστόπουλος (89΄Καλογερόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Βασιλόπουλος (46΄ Πρωινός),  Κατσιμιτσίρης(82΄Σάμαρης Ελ.), Μούζος, Μπιτούνης, Βαλογιάννης Ζ., Αποστολόπουλος(71΄Μίτρι), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Ορλώφ, Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα