ΕΠΣ Ηλείας

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Ξενοφών Κρεστένων 0-2: Υπήρχε κάποτε μια παράδοση…

Η παράδοση που ήθελε τον Ξενοφώντα να μην νικά στο Κουρτεσι «έσπασε» πέρσι και οι Νταμπλούχοι πέρασαν και φέτος από την έδρα του ΑΠΟΚ με 2-0 παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μόλις στο 2’ ο Μπακατσέλος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 27’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την ωραία ατομική ενέργεια του Πάρη Κωνσταντόπουλου ο οποίος έγραψε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου αφού στο 40’ ο Δασκαλόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Κουρκουμέλη. Στην επανάληψη χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το 80’ όταν και πάλι ο Π. Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά «ψαράκι» μετά από σέντρα του Μιλοσέσκι, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το τελικό 0-2.

ΑΠΟΚ: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος (λ.τ.55΄Α.Α. Καπώνης), Καραχάλιος (λ.τ. 17΄Κόσκορης), Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος (λ.τ. 86΄Χαϊντάρι), Α.Σ. Καπώνης (46΄Μαράτος), Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Αντωνόπουλος.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Θεοχαρόπουλος (60΄Θ. Κωνσταντόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέκσι (82΄Παναγόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (85΄Καραθανάσης), Δημάκης, Διονυσόπουλος (73΄Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος.

Όλη η επικαιρότητα