Lifestyle

Από τη Βουλή… στο Hollywood ο Γιάνης Βαρουφάκης

varou.jpg
Ακούστε το άρθρο

Από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μέχρι και την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποτέλεσε νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα. Οι μαραθώνιες διαβουλεύσεις του στο Eurogroup, το αντισυμβατικό στυλ και οι δεκάδες ανατρεπτικές δηλώσεις του πρώην τσάρου είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Κώστα Γαβρά να τον θέλει πρωταγωνιστή στη νέα του ταινία. Ναι, καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Γιάνη Βαρουφάκη, έτσι ώστε να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη όλα όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες τους τελευταίους μήνες.

Πιθανότατα, ο Κώστας Γαβράς θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας ταινίας, που θα αφορά τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, αλλά και όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των Συνόδων Κορυφής. Βέβαια, για να γίνει αυτό πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός Οικονομίας πρέπει να πει το «ναι» για να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Μήπως με αυτόν τον τρόπο, θα δοθεί η ευκαιρία σε εκείνον να παρουσιάσει τη δική του οπτική για τα πράγματα και να παρουσιάσει μια αλήθεια που κανείς δε γνωρίζει μέχρι σήμερα.

Τι λέτε τελικά να απαντήσει;


Πηγή: peoplegreece.com

Όλη η επικαιρότητα