Media

Από τον Παναθηναϊκό, στον ΣΚΑΙ! Το νέο πρόσωπο στη διοίκηση του σταθμού

Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές στη διοίκηση του ΣΚΑΪ αφού αποχώρησε από τη θέση του ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας Χάρης Γούλιος, συνεχίζοντας όμως να συνεργάζεται με το σταθμό του Φαλήρου ως σύμβουλος σε θέματα marketing.

Τη διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει η Αμαλία Κυπαρίσση που έχει διατελέσει και Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο έχει κάνει και πέρασμα μπροστά από τις κάμερες καθώς συνεργάστηκε με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή «Jenny Jenny» που πρόβαλλε το MEGA.

Επίσης είναι σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ μαζί με δύο άλλες συζύγους ποδοσφαιριστών, τη Βιβή Μπασινά και τη Βάσω Νικοπολίδη έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια site για θέματα που αφορούν τις μαμάδες!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Αμαλία Κυπαρίσση που μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της για να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε… κεντρική… κεντρικότατη…. αλλά πολύ κεντρική πόλη…!

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα