Ηλεία

Αποχωρεί από αντιδήμαρχος Ήλιδας ο Β. Ζαχαρόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την θέση του αντιδημάρχου Ήλιδας Οικονομικών, γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, ο κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος.

Όπως είχε διαμηνύσει και από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντά του στην νέα δημοτική αρχή, θα βρίσκονταν στην συγκεκριμένη θέση μέχρι να «έμπαινε τάξη στην οικονομική υπηρεσία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και στη συνέχεια θα αποχωρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα, έγιναν προσπάθειες για να παραμείνει στη θέση του ο επί σειρά ετών συνεργάτης του κ. Λυμπέρη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, χωρίς τελικά αυτή η προσπάθεια να αλλάζει την ήδη ειλημμένη απόφασή του για αποχώρηση από τη θέση του αντιδημάρχου.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει οι επαφές του δημάρχου Ήλιδας με δημοτικούς συμβούλους για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ζαχαρόπουλου, που σίγουρα θα έχει να αναλάβει έναν δύσκολο και νευραλγικό τομέα του δήμου.

Όλη η επικαιρότητα