Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Απόφαση Δημιουργίας» Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Η Στέλλα Βαρβαρέσου με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Η Στέλλα Βαρβαρέσου, υποψήφια του συνδυασμού, «Απόφαση Δημιουργίας». Μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Μια νέα γυναίκα με όνειρα για τον τόπο της , την Ανδραβίδα, με όνειρα για τα παιδιά της σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον, είναι κινητήριος δύναμη για μένα αλλά και όλους τους συνεργάτες μου.

Είναι η Στέλλα Βαρβαρέσου που συμμετέχει, που δεν συμβιβάζεται με την μιζέρια και την αναπτυξιακή καταδίκη της Ανδραβίδας και του Δήμου μας. Είναι η Στέλλα που θα συμβάλλει να κερδίσουμε το μέλλον για όλους . Μαζί μας στο συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας».

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Είμαι η  Στέλλα Βαρβαρέσου-Παπατάτση. Γεννήθηκα στην Λευκωσία το 1978. Ο πατέρας από την Ανδραβίδα και η μητέρα μου Κυπρία. Παντρεμένη από το 1998 με τον Δημήτρη Παπατάτση, στρατιωτικό σε επάγγελμα, όπου έχουμε αποκτήσει 2 υπέροχες κόρες.

Δέχτηκα με χαρά το κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού «Απόφαση δημιουργίας» του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Ανδραβίδα, ο τόπος μου,  να γίνει μια σύγχρονη πόλη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που της αρμόζει.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου για τα επόμενα χρόνια. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω.

Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα και  θα στηρίξω τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

Στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Και αυτό, γιατί οι νέοι ασφυκτιούν, η Ανδραβίδα μαραζώνει , όπως και όλος ο Δήμος, εγκαταλείπεται στη μοίρα του.

Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νέους ανθρώπους, γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

Με  αγάπη και σεβασμό  σε όλους

Βαρβαρέσου Στέλλα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Με το συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας»

Όλη η επικαιρότητα