Ηλεία

Αποφάσισε επέκταση ΧΥΤΥ ο ΦΟΔΣΑ…

Ακούστε το άρθρο

Την επέκταση του ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς και την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τον δήμο Ήλιδας για την υλοποίηση της σχετικής πράξης, αποφάσισε κατά την χθεσινή δια περιφοράς συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας. Παράλληλα, έγινε και ο ορισμός των μελών στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης.

Επίσης έγινε η  αναγνώριση   των οφειλών  του  συνδέσμου  αναφορικά με τις, εκτός σύμβασης, διαχειρισθείσες ποσότητες αστικών στερεών αποβλήτων στην εγκατάσταση της Κινητής Μονάδας Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης στην Τριανταφυλλιά.

Κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε η   σύναψη  προγραμματικής σύμβασης  με  τον δήμο Ήλιδας  για  «Παροχή  τεχνικής  υποστήριξης  για  την  συνέχιση  της  λειτουργίας  και συντήρησης  της  Κινητής  Μονάδας  Μηχανικής  Ανακύκλωσης  και Κομποστοποίησης  Νομού  Ηλείας», καθώς και ο ορισμός  εκπροσώπου  με  τον αναπληρωματικό του στην κοινή  επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε την  αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων έτους 2020 και την συγκρότηση  επιτροπών  αξιολόγησης  ενστάσεων,  παρακολούθησης  και  παραλαβής  προμηθειών  για το 2020 και  παραλαβής  υπηρεσιών επίσης για το τρέχον έτος.

Όλη η επικαιρότητα