Ηλεία Μουσική Συνεντεύξεις

Απογείωσε το κοινό με τις μουσικές του σε Ολλανδία-Λουξεμβούργο ο Γιάννης Φουρνομύτης!

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα επιτυχημένη τουρνέ στο εξωτερικό έκανε ο γνωστός Ηλείος dj Γιάννης Φουρνομύτης!

Ο Γιάννης βρέθηκε στην πόλη του Λουξεμβούργου (στις 30 Νοεμβρίου) και στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (την 1η Δεκεμβρίου), επιλέγοντας μουσικές και τραγούδια για τους Έλληνες –και όχι μόνο- που ζουν στις δυο πόλεις.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος dj παρουσίασε το dj set του στο εξωτερικό, κάτι που έχει συμβεί άλλες 3 φορές στο παρελθόν (σ.σ. στη Ρουμανία και στο Λουξεμβούργο).

Και αυτή τη φορά όμως άφησε το «στίγμα» του  ενθουσιάζοντας τον κόσμο που βρέθηκε στα δυο club διασκέδασης…  δείτε τι λέει ο ίδιος για το τελευταίο ταξίδι του…

Πως λέγονταν τα μαγαζιά που έπαιξες;

SOHO CLUB (Λουξεμβούργο) και CITYSENSE (Ολλανδία)

Τι κοινό είχες κυρίως;

Το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού αποτελούνταν από Έλληνες ωστόσο το παρόν έδωσαν και άνθρωποι από διάφορες χώρες γιατί ως γνωστόν τα ελληνικά events φημίζονται παγκοσμίως για την διασκέδαση που προκαλούν.

Τι είδος μουσικής έπαιξες;

Έπαιξα ελληνική μουσική, επιτυχίες των  `90s, `00s, `10s έως τα σημερινά ακούσματα αλλά και κάποιες ξένες επιτυχίες διότι όπως προανέφερα υπήρχε κοινό διαφόρων εθνικοτήτων.

Ποιες οι διαφορές με την Ελλάδα και την Ηλεία;

Οι διαφορές στον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων στην Ελλάδα και των Ελλήνων ομογενών στο εξωτερικό είναι ότι έξω το ελληνικό στοιχείο τους λείπει αφάνταστα, οπότε με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούν να παραβρεθούν σε ανάλογες εκδηλώσεις και να περάσουν την βραδιά τους τραγουδώντας και χορεύοντας ελληνικά τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πάντως και τους μεν και τους δε, τους ενώνει η αγάπη τους για την Ελλάδα.

Θα έφευγες μόνιμα για εξωτερικό;

Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να φύγω για το εξωτερικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, πάντως προτάσεις υπάρχουν.

Κάτι άλλο που θες να συμπληρώσεις…

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση και τις 6 φορές που έχω παίξει μουσική σε διάφορες χώρες του εξωτερικού είναι το πάθος με το οποίο διασκεδάζει ο κόσμος και το feeling που μου μεταδίδει, εισπράττοντας έτσι την αγάπη του.

Όλη η επικαιρότητα