Κόσμος

Αποκάλυψη για Μαντλίν: Δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή

Ακούστε το άρθρο
Νέα στοιχεία για την τύχη της μικρής Μαντλίν έδωσε σήμερα Τετάρτη ο Γερμανός εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση της εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας πριν 16 χρόνια στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια Ντα Ρόχα.

Όπως δηλώνει στους Times ο Γερμανός εισαγγελέας η Μάντλιν δολοφονήθηκε λίγο μετά από την απαγωγή της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η γερμανική αστυνομία έχει ανακαλύψει ότι ο 43χρονος Μπρούκνερ είχε αναφέρει σε διαδικτυακή συζήτηση με άλλον παιδόφιλο την ιδέα απαγωγής, βιασμού και δολοφονίας ενός κοριτσιού. Φέρεται χαρακτηριστικά να είχε πει πως «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες».

Όταν ο φίλος του τον ρώτησε αν φοβόταν μήπως συλληφθεί, ο Μπρούκνερ απάντησε: «μπα, αν καταστραφούν οι αποδείξεις…».

Είχε προσθέσει ότι θα κατέγραφε πολλά βίντεο. «Θα καταγράψω με λεπτομέρεια πώς βασανίζεται».

Ο εισαγγελέας είπε ακόμη ότι «πιστεύουμε πως ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτοντας ότι θέλει να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ, ώστε ο 42χρονος βασικός ύποπτος να έχει όσο γίνεται λιγότερες πιθανότητες να αποδυναμώσει την εναντίον του υπόθεση.

Στα ίχνη συνεργού η αστυνομία

Έναν υπάλληλο ο οποίος πιστεύεται ότι ενημέρωσε τον τον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, ότι το τουριστικό οίκημα στο οποίο έμενε η μικρή Βρετανίδα ήταν ανοιχτό και εύκολο για διάρρηξη πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει οι Πορτογάλοι και οι Γερμανοί αστυνομικοί.

Τα όσα τυχόν γνωρίζει ο υπάλληλος αυτός για το βράδυ της 3ης Μαρτίου 2007 όταν και εξαφανίστηκε η Μαντλίν ενδεχομένως να αποδεχθούν καίρια για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών ο Μπρούκνερ είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν την ώρα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν χωρίς να έχει γίνει γνωστό για την ώρα αν η συνομιλία αυτή ήταν με τον υπάλληλο που του έδωσε τις πληροφορίες.

via

Όλη η επικαιρότητα