Ελλάδα

Αποκάλυψη – Τα SMS αστυνομικού σε υπό έλεγχο επιχειρηματίες της Μυκόνου – «Θα έρθουμε για έλεγχο»

Ο αστυνομικός είναι από την Βόρεια Ελλάδα ενώ το συγγενικό του πρόσωπο πουλάει ναργιλέδες στα καταστήματα της Μυκόνου.
Ακούστε το άρθρο

Η «επιχείρηση Μύκονος» κατά των πολεοδομικών αυθαιρεσιών στο νησί των Ανέμων συνεχίζεται εντατικά και ήδη τα πρώτα βαριά πρόστιμα επιβλήθηκαν, ενώ δόθηκαν και εντολές κατεδάφισης παράνομων κατασκευών σε γνωστά beach bar.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος , αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» & στα «Νέα» έκανε μία νέα αποκάλυψη στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει σχηματίσει τα τελευταία 24ωρα, δικογραφία σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στη Μύκονο, γιατί σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, έστελνε μηνύματα σε επιχειρηματίες πως πρόκειται να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι του ενώ φαίνεται πως προσπάθησε να το δικαιολογήσει με το γεγονός πως συγγενικό του πρόσωπο είναι τροφοδότης καταστημάτων με ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Δεδομένο όμως, θεωρείται το γεγονός πως έχουν βρεθεί στοιχεία πως ειδοποιούσε καταστηματάρχες για επικείμενους ελέγχους από αστυνομικούς και ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς.

ΌΠως τονίζει το in.gr ο αστυνομικός είναι από την Βόρεια Ελλάδα ενώ το συγγενικό του πρόσωπο πουλάει ναργιλέδες στα καταστήματα της Μυκόνου.

Όλη η επικαιρότητα