Αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στην Μυρσίνη

Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο αντλιοστάσιο του υδατόπυργου Μυρσίνης και η ύδρευση επανήλθε κανονικά.

Ο πρόεδρος του ΤΣ Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για το πρόβλημα ανέφερε τα  εξής: “Σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι , συνεργείο του Δήμου μας ασχολήθηκε με την αποκατάσταση της βλάβης στο αντλιοστάσιο του υδατόπυργου της Μυρσίνης .

Έγινε αντικατάσταση πιεστικού συστήματος που είχε βλάβη και η πίεση στο δίκτυο ύδρευσης επανήλθε κανονικά στις 11:00 . Παραμείναμε στο χώρο του υδατόπυργου για παρακολούθηση της καλής λειτουργίας και για ρυθμίσεις.Μαζί μας και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών , αρμόδιος για θέματα Ύδρευσης , Φωτισμού και Οδοποιίας κ. Παναγιώτης Χατζής .

Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Χατζή , επισκεφθήκαμε μαζί διάφορες περιοχές της Μυρσίνης και του εξέθεσα συγκεκριμένα προβλήματα κοινοτικού φωτισμού ,ύδρευσης και οδοποιϊας , τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις , όπως τα φωτιστικά σώματα στην είσοδο της Μυρσίνης από Στρούσι , στο δρόμο προς την παραλία και σε άλλα σημεία, άρση βλάβης της αντλίας στη γεώτρηση Μουλά καθώς και την συντήρηση οδοστρώματος ( λακούβες ) .

Ο κ. Χατζής με διαβεβαίωσε πως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης για το 2020 , που θα γίνει  στο Δημοτικό Συμβούλιο , θα επιταχυνθούν οι δραστηριότητες και οι δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας”.