Αθλητισμός

Απόλλων Πύργου: 26ος στην Ελλάδα, 3ος στην Πελοπόννησο!

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου.

Ο Απόλλων Πύργου, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους αθλητές του για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 26η στην Ελλάδα μεταξύ 256 σωματείων, κερδίζοντας 9 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα, ο Απόλλωνας κατέχει την 3η θέση στην Πελοπόννησο.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριές του, καθώς και τους προπονητές του σωματείου, οι οποίοι με τους αγώνες τους συνετέλεσαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, στην κατάκτηση της 26ης θέσης πανελλαδικά ανάμεσα σε 256 σωματεία της χώρας. Επίσης, κατέκτησε την 3η θέση σε όλη την Πελοπόννησο και την Δυτική Στερεά και συνεχίζει να κρατάει σταθερά την 1η θέση μεταξύ των σωματείων στην Ηλεία.

Να σημειώσουμε ότι ο Γ.Σ. Απόλλων Πύργου βελτίωσε την αγωνιστική του θέση κατά 9 βαθμίδες, αφού το προηγούμενο έτος ήταν 35ος πανελλαδικά. Ευχόμαστε οι αθλητές, αθλήτριες και προπονητές καθώς και όλοι όσοι βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια να συνεχίσουν για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις».

Όλη η επικαιρότητα