Ψυχαγωγία

Απόψε ο τελικός και ο νικητής στο Dancing with the Stars

Ακούστε το άρθρο

Το Dancing with the Stars φτάνει στο τέλος του σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 21.00. Ήρθε η ώρα γα τους τρεις φιναλίστ, Βαγγέλη Κακουριώτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Όλγα Πηλιάκη, να χορέψουν σε ένα ξεχωριστό live show, γεμάτο εκπλήξεις.

H δοκιμασία του τελικού περιλαμβάνει τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι επιλογή των τριών ζευγαριών, σε χορογραφία ballroom ή αργεντίνικο τάγνκο, στην οποία έχουν ήδη δοκιμαστεί στο χορευτικό show.

Στο δεύτερο χορό, θα τους απολαύσουνε σε latin χορογραφία που έχουμε δει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, σε νέο μουσικό κομμάτι. Μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο διαγωνιζόμενος με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα «μονομαχήσουν» στον τρίτο και πιο συναρπαστικό τους χορό. Θα διαγωνιστούν σε ίδιο κομμάτι, με μία freestyle χορογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό, η βαθμολογία των κριτών δε θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο σημαίνει ότι η απόφαση είναι αποκλειστικά στα χέρια του κοινού, καθώς θα αναδείξει με την ψήφο του τον νικητή.

Έκπληξη μας επιφυλάσσει και η Ευαγγελία Αραβανή. Η λαμπερή παρουσιάστρια του Dancing with the Stars θα αφήσει για λίγο το «τιμόνι» της παρουσίασης για να μας χαρίσει ζωντανά, μία εκρηκτική χορογραφία μαζί με τους Salsa Sinners.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα