Αθλητισμός

Απόψε το κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο για τη σωτηρία του Πανηλειακού

symboylio_6_0_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο διεξάγεται απόψε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σωτηρία του Πανηλειακού και πώς θα μπορέσει η τοπική αυτοδιοίκηση να συμβάλει στην ενεργοποίηση της πόλης ώστε να καταφέρει ο Πανηλειακός να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά πλέον, καθώς μέχρι τις 6 Αυγούστου θα πρέπει να έχει δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.


Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι έως τη  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, θα πρέπει να έχει βρεθεί λύση.


Με βάση τα όσα συζητήθηκαν στη συνέλευση της Δευτέρας, στην οποία είχε ενεργό ρόλο και ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, αποκλείστηκε κατηγορηματικά η συνένωση με άλλη ομάδα και η συμμετοχή του Πανηλειακού σε τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας, καθώς η Γ’ Εθνική είναι πλέον αμιγώς ερασιτεχνική (χωρίς συμβόλαια παικτών, με απλά μόνο δελτία, χωρίς ΙΚΑ, χωρίς Εφορία, κ.τ.λ., αλλά και χωρίς ανάγκη χρήσης ασφαλιστικής ενημερότητας για τη νέα σεζόν σε αυτό το πρωτάθλημα, κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα από τη διοργανώτρια ΕΠΟ.


Τέρμα δηλαδή και ο… μύθος των μεταφερόμενων χρεών που είναι πρόβλημα κλπ


Γ.Παπαφωτόπουλος

Όλη η επικαιρότητα