Βιβλίο

Απόψε στον Πύργο η Μάρω Λεονάρδου

leonardoy.jpg

«Σιγά, ρε φίλε» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Βιβλιοπωλείο «Κορκολής» (Πατρών 12-14, εντός στοάς) στον Πύργο.

   Την εκδήλωση παρουσίασης προλογίζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πέλυ Μπεβούδα, ενώ η συγγραφέας Μάρω Λεονάρδου, θα μιλήσει με τους αναγνώστες για το βιβλίο της και θα υπογράψει αντίτυπα.

   Έρωτας ή σεξ; Δύο έννοιες που κονταροχτυπιούνται στη ζωή της… ολίγον αλαφροΐσκιωτης καθηγήτριας Γαλλικών Θέκλας Παπαϊωάννου, με τον ίδιο τρόπο που αυτό συμβαίνει σήμερα στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων.

   Το βιβλίο θα μπορούσε να είναι η ιστορία ενός διαζυγίου ή, καλύτερα, ενός διαζυγίου και τριών γάμων. Θα μπορούσε να είναι επίσης η απάντηση κάθε σύγχρονης γυναίκας που εγκατέλειψε τα όνειρά της για έναν μεγάλο έρωτα και, όταν ο «πρίγκιπας» δεν ήρθε στο «ραντεβού», εκείνη έγινε πιο σκληρή από εκείνον που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της. Τότε είπε «Σιγά, ρε φίλε! Ό,τι κάνεις μπορώ να το κάνω με την ίδια επιτυχία, ίσως και καλύτερα από σένα».

Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα