Πολιτική

Αποσύρεται από υποψήφιος για την ΚΕΔΕ ο Γερουλάνος

Ακούστε το άρθρο

Ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του για το Δημοτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ανακοίνωσε ο Παύλος Γερουλάνος, επιλέγοντας, έτσι, να παραμείνει επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα».

«Λένε κάποιοι ότι τα λέω αυτά και ότι κάνω ότι κάνω από προσωπική φιλοδοξία. Δεν είναι έτσι. Τα λέω και τα κάνω διότι τα πιστεύω βαθιά. Τα λέω χρόνια τώρα και θα συνεχίσω να τα λέω» ανέφερε κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ.

«Και για να το αποδείξω ότι τα εννοώ θα αποσύρω το όνομα μου από υποψήφιος για το ΔΣ της ΚΕΔΕ, θα παραμείνω επικεφαλής της Παράταξης, Αυτοδιοικητικό Κίνημα, όπως εκλέχτηκα διότι ποτέ δεν έφυγα από μάχη για την Παράταξη, όσο δύσκολη και να είναι και θα δουλέψω με τους εξαιρετικούς δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που έχουμε σε όλη την Ελλάδα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές και θα προτείνω ένα ψηφοδέλτιο που ο πρώτος δήμαρχος που θα εκλεγεί θα είναι και ο επικεφαλής» ανακοίνωσε ο Πέτρος Γερουλάνος.

«Θέλω να μιλάω ελεύθερα»

«Γιατί; Διότι θέλω να μιλάω ελεύθερα και δεν θέλω να πιστεύει κανείς ότι κάνω ζημιά στο Αυτοδιοικητικό Κίνημα.

»Διότι θέλω να καλώ στο ΠΑΣΟΚ και να ξέρουν ότι ζητάω για την Παράταξη και όχι για την πάρτη μου» εξήγησε στη συνέχεια.

«Και διότι θέλω να δείξω με πράξεις ότι η ενότητα του χώρου θέλει από όλους μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν αυτό αρμόζει.

»Είναι το ελάχιστο που χρωστάω σε εσάς και το ελάχιστο που χρωστάω στον χώρο» κατέληξε.

via

Όλη η επικαιρότητα