Lifestyle Γυναίκα

Αποθεώνει την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες της και έχει καλό λόγο γι’ αυτό

Ακούστε το άρθρο

Η 34χρονη Sarah Nicole Landry από το Οντάριο του Καναδά ελπίζει να απελευθερώσει τη γυναίκα από τα δεσμά της πλασματικής ομορφιάς που την έχουν καθηλώσει τα σύγχρονα πρότυπα εμφάνισης.

Και για να το κάνει αυτό δείχνει την κοιλιά και τα πόδια της, την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και τα ψεγάδια του σώματός της, πράγματα που κρύβουν συνήθως οι γυναίκες όταν δεν είναι τέλεια.

Η ίδια έδωσε τη μάχη με την εικόνα της έχοντας γεννήσει τρία παιδιά και βλέποντας το σώμα της να αλλάζει σε κάθε εγκυμοσύνη.

Παρά το γεγονός ότι έχασε τα κιλά της γέννας, συνέχιζε να νιώθει ανασφαλής, όπως λέει, από τα πλασματικά πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται διαρκώς και παίζουν μονίμως σε κοινωνικά μέσα σαν το Instagram.

«Το σώμα μου είναι έτσι για κάποιον λόγο, δεν έπρεπε να συνεχίσω να το τελειοποιώ», λέει χαρακτηριστικά, «το να είμαι κάτι λιγότερο από τέλεια ήταν τρομακτικό πριν, δεν είναι όμως πια. Τώρα νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και υπενθυμίζω συχνά στον εαυτό μου πως το σώμα μου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την αυτοεκτίμησή μου».

Τόλμησε να αποκαλύψει τα ψεγάδια της, ώστε να ζήσει απελευθερωμένη. «Φοβόμουν πως ο κόσμος θα με έβρισκε αποκρουστική. Στις σπάνιες περιπτώσεις που λαμβάνω αυτά τα σχόλια, γελάω, καθώς είναι λυπηρό για κάποιον να σκέφτεται με τέτοιο τρόπο το σώμα μου».

Ο σκοπός της πια είναι να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση για πιο υγιή πρότυπα γυναικείου σώματος: «Ενθαρρύνω τις γυναίκες να μην κρίνουν. Πρέπει να κατανοήσουν τον θετικό τρόπο να βλέπεις το σώμα σου, αυτή είναι μια επιλογή για το δικό τους σώμα και τις ζωές τους»…

Ο δικός της λογαριασμός στο Instagram είναι κομματάκι διαφορετικός από τους άλλους…

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα