Ηλεία

«Απόβαση» σε Κυλλήνη – Κατάκολο από αρχηγό και υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Ακούστε το άρθρο

Τις τοπικές λιμενικές υπηρεσίες αναμένεται να επιθεωρήσει ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, που θα βρεθεί σήμερα το πρωί στην Κυλλήνη και στο Κατάκολο. Θα τον συνοδεύει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος, Θεόδωρος Κλιάρης. Oι δύο ανώτατοι αξιωματικοί θα ενημερωθούν για την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των δύο λιμανιών, ενώ θα έχουν συνεργασία και με τους εκπροσώπους των δύο Λιμενικών Ταμείων.

Ο αρχηγός είναι Ηπειρώτης στην καταγωγή, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Ασπροπύργου. Έχει υπηρετήσει σε πολλές θέσεις ευθύνης και μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει διοικητής της 3ης ΠΕΔΙΛΣ Λιμενικού Σώματος, κεντρικός λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, διοικητής στην Επισκευαστική Βάση Λιμενικού Σώματος, καθώς και διοικητής της ΑΕΝ Σύρου. Επίσης, έχει υπηρετήσει ως κυβερνήτης του Πλωτού Περιπολικού Λιμενικού Σώματος 020 και ως μάχιμος έφεδρος αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, στον νέο αρχηγό έχουν απονεμηθεί 14 τιμητικές διακρίσεις (μετάλλια, παράσημα και ευαρέσκειες).

Όσον αφορά τον υπαρχηγό Θεόδωρο Κλιάρη υπενθυμίζεται ότι είχε υπηρετήσει ως Λιμενάρχης στο Κατάκολο την περίοδο 2000 – 2001 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και σημαντικό έργο.

Λεζ: Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης και ο Α’ υπαρχηγός Θεόδωρος Κλιάρης θα βρίσκονται σήμερα στο Κατάκολο.

Όλη η επικαιρότητα