Παραπολιτικά

Το απρόοπτο και τα παραλειπόμενα από το δείπνο προς τιμήν του Μακρόν (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αποχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής από την Αθήνα, έπειτα από μια διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα που περιλάμβανε ομιλίες, συναντήσεις και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο προς τιμήν του γάλλου προέδρου. Την ώρα που το ζεύγος Μακρόν είχε μόλις μπει στην αίθουσα και ο Μακρόν χαιρετούσε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Προκόπη Παυλόπουλο και κατευθυνόταν προς τη Μπέτυ Μπαζιάνα, ξαφνικά ακούστηκε η Μασσαλιώτιδα. Όλοι στάθηκαν κάπως αμήχανα στο σημείο που βρίσκονταν παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις θέσεις που προβλεπόταν.

Όταν ολοκληρώθηκε ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε στον Εμανουέλ Μακρόν πως έπρεπε να περάσει εκείνος στα δεξιά του και η Μπριζίτ στα αριστερά του. Ξεκίνησε όμως ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας και η σύζυγος του γάλλου προέδρου χρειάστηκε να σταθεί για λίγο πίσω από τον σερβιτόρο.

Ήταν ίσως και το μοναδικό απρόοπτο της βραδιάς. Στιγμιότυπα και παραλειπόμενα από το βράδυ της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσίασε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha…

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα