Lifestyle

Απ’το My Style Rocks στη χλιδάτη ζωή στο παλάτι: Υπηρέτριες, πισίνες & μασάζ

Ακούστε το άρθρο

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη την περασμένη Παρασκευή, αποχώρησε από το My Style Rocks για να συνεχίσει τη χλιδάτη ζωή της ως αεροσυνοδός στο ιδιωτικό αεροσκάφος του σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τη δουλειά της η ίδια αποφάσισε να μπει στο My Style Rocks και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον τομέα του στιλ. Κάτι που δεν πήγε και τόσο καλά.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή νεαρή κατάφερε να γίνει γνωστή και να κερδίσει αρκετούς followers στο instagram μέσα από αυτή την προβολή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You will never be criticized by people doing more than you. You will only be criticized by someone doing less. ?Read that again!! • • #skaitv #tvchannel #onair #stikoudikaterin #mystylerocks #gala #glam #sparkling #flowers #beauty #tvpersonalities

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριακή Κατσογρεσάκη (@katsogresaki_kiriaki) στις

Η προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας έχει μιλήσει για τις προκλήσεις της θέσης της ενώ έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας.

Aν και ζει μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια αφού ζει ό,τι βιώνουν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αφού έχει και πολλές υποχρεώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριακή Κατσογρεσάκη (@katsogresaki_kiriaki) στις

Όπως αποκάλυψε η καθημερινότητά της είναι γεμάτη απρόοπτα και μπορεί να λείπει με τον σεΐχη σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου και αν της ζητηθεί. Μπορεί τη μία μέρα να βρίσκεται στο Λονδίνο και την άλλη στις Σεϋχέλλες.

Φυσικά, η ίδια λατρεύει τη ζωή της και τη θεωρεί συναρπαστική.

Τι αποκάλυψε η ίδια στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε
«Μέτρησε πολύ η θετική μου ενέργεια, οι ξένες γλώσσες που μιλάω και φυσικά η προυπηρεσία μου μέτρησαν για την επιλογή μου από τον σεΐχη».

«Όταν πηγαίνουμε στη Σαουδική Αραβία μένουμε μέσα στο παλάτι μαζί τους. Εκεί υπάρχει ένα σπίτι για κάθε κοπέλα και μοιραζόμαστε το χαμάμ, την πισίνα,το γυμναστήριο… Εκεί μέσα μπορούμε να είμαστε με τα μαγιό αλλά όταν βγαίνουμε από το παλάτι πρέπει να είμαστε με τη μπούργκα, καλυμμένες από την κορυφή ως τα νύχια».

«Είμαστε stand by συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Έχουμε μια υπηρέτρια δική μας, που μας κάνει μασάζ, μας μαγειρεύει κλπ».

«Δεν μπορώ να πω ότι βαριέμαι μέσα στο παλάτι».

«Όταν ξεκινάμε για ταξίδι, τελευταία ώρα μαθαίνουμε τον προορισμό»

via

Όλη η επικαιρότητα