Γ Εθνική

Αρ. Ρουμελιώτης (Ολυμπιακός Ζαχάρως): «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»!

Ακούστε το άρθρο

Με απογευματινή  προπόνηση  συνεχίστηκε  και χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού Ζαχάρως, ενόψει του Κυριακάτικου νέου δυνατού τεστ στη Ζαχάρω με τον φιλόδοξο Α.Ο. Κυπαρισσίας στις 5.30 μ. μ.!

Ένα ματς όπου ο Ζαχαραίος  τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Άρης Ρουμελιώτης , θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως άλλωστε έκανε και την περασμένη Τετάρτη στη Βάρδα!

Μιλώντας μάλιστα χθες στην «Πατρίς – Σπορ» τόνισε: «Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα, και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου για να «δέσουμε» ως ομάδα, καθώς μας λείπει η ομοιογένεια! Είναι χαρακτηριστικό δε,  ότι την Τετάρτη στη Βάρδα από την περσινή ομάδα , στην ενδεκάδα υπήρχαν μόνο δυο παίκτες(οι Γκούσκος και  Φ. Παναγόπουλος). Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε βελτίωση, κάτι που θα γίνει μέσα από τα πολλά φιλικά που θα δώσουμε, και φυσικά την ενίσχυση που περιμένουμε! Καθώς  ο Ολυμπιακός Ζαχάρως έχει σαν στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού με παραστάσεις, ενώ γίνονται κινήσεις να αποκτηθεί κι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στόπερ και αμυντικό χαφ. Όμως  σαν γενική εικόνα του ματς της Τετάρτης είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα, και θέλω να πιστεύω πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  θα είμαστε έτοιμοι».

Όλη η επικαιρότητα