Ηλεία

Arcadia Cultural Resort & Spa: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κυλλήνη

Ακούστε το άρθρο

To πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Arcadia Cultural Resort & Spa θα δημιουργηθεί στην Κυλλήνη του νομού Ηλείας από το γερμανικό fund Deutsche Invest Equity Partners GmbH με έδρα το Μόναχο, σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης Ελληνογερμανό τενόρο Γιάννη Οικονόμου.

Το γερμανικό fund σε συνεργασία με άλλους επενδυτές εξαγόρασε το 2018 τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Η έκταση όπου θα υλοποιηθεί η μεγάλη επένδυση ανήκει στο Γιάννη Οικονόμου, ξεπερνά τα 300 στρέμματα και βρίσκεται κοντά στο συγκρότημα Robinson Club, ενώ λόγω της προνομιακής της θέσης πληροί όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει ένα 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα με spa, μαρίνα, παραθαλάσσιο θέατρο και εγκαταστάσεις για θεματικές αθλητικές/ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το project βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ένταξη του στις στρατηγικές επενδύσεις, αφού έχει εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Enterprise Greece, που είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η πρώτη αφορά την δημιουργία πολύ μεγάλης τουριστικής επένδυσης, περίπου 1000 κλινών σε παραθαλάσια περιοχή της Νοτιοδυτικής Ηλείας.

Η επένδυση μπορεί να βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συζητήσεων και σχεδιασμού αλλά οι επενδυτές είναι πάρα πολύ αξιόπιστοι και με υψηλή κεφαλαιουχική επάρκεια.

Το οικόπεδο έχει εντοπισθεί και υπάρχει εκδηλωμένη πρόθεση για Fast trak επένδυση.

Όλη η επικαιρότητα