Ηλεία

Αρχαία Ολυμπία: Σε πνεύμα συνεργασίας οι δημαιρεσίες…

Ακούστε το άρθρο

O κ. Σωτήρης Παπαηλιού είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας μετά την ανάδειξη του  από το έγινε κατά την διάρκεια των δημαιρεσιών του δήμου.

Η Αρχαία Ολυμπία ήταν ο τελευταίος χρονικά δήμος που έγιναν χθες δημαιρεσίες στην Ηλεία, και η όλη διαδικασία είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, συμφώνησαν πως πάνω απ’ όλα είναι η ανάπτυξη του δήμου και η εύρεση λύσεων σε όλα τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

O κ. Σωτήρης Παπαηλιού προτάθηκε από την  παράταξη του  δημάρχου κ. Γεωργιόπουλου λαμβάνοντας 20 ψήφους εκ συνόλου 27 δημοτικών συμβούλων,  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Θύμιου Κοτζιά ο Γιώργος Κρέζος με 26 ψήφους  , ενώ η θέση της  γραμματέας είχε «άρωμα γυναίκας»  αφού η παράταξη του Γιώργου Αηδόνη πρότεινε την   Δ.Σ. ψηφίστηκε .

Η όλη διαδικασία, όπου είχαμε και την ψηφοφορία για τα μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα,

παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευθύμη Κοτζά, του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Αηδόνη, του αρχηγού της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Τζαβάρας, καθώς και όλων των  νεοεκλεγέντων δημοτικών σύμβουλων.

Οι δημαιρεσίες στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ξεκίνησαν με τον κο., που ήταν πρώτος σε ψήφους, να αναλαμβάνει το διαδικαστικό της ημέρας, και ακολούθησαν σε πολύ καλό κλίμα όπως γράψαμε οι ψηφοφορίες.

Πρώτα ψηφίστηκαν η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και μετά τα μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής του δήμου.

Όλη η επικαιρότητα