Αθλητισμός

Αρχαιρεσίες στις 29/6 στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις… τρέχουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα αθλητικά δρώμενα των «πρασίνων».

Το Σάββατο (13/6), ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα διενεργηθούν και οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμείνει στην απόφασή του για αποχώρηση και δεν θέσει υποψηφιότητα θα απεμπλακεί οριστικά από τη «Μάνα του Λόχου». Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού θα επαναληφθεί στις 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει: «Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29-06-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Απολογισμός – Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4.Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5.Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 07-07-2020, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα