Ηλεία

Αρετή: Αναζητούν το ζευγάρι που τη μύησε στον σατανισμό

Με έντονες υποψίες για ένα «σατανιστικό» προφίλ και μυστικιστικές ομάδες στις οποίες είχε μπλέξει η 22χρονη, δύο πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, είχαν ως πρώτο μέλημα να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Όπως αναφέρει η Real News, πρόκειται για νεαρής ηλικίας γυναίκα, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», και έναν 30χρονο που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας«Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της Αρετής ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α. και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία αναμένεται να παραδώσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο πατέρας της 22χρονης, ο οποίος πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο του θανάτου της.

«Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η Αρετή, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα

Όλη η επικαιρότητα