Categories: Ποδόσφαιρο

Αργεντινή, ο Ταρούσα μεγάλωσε και βγήκε στους δρόμους να γιορτάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Share

Ο Ταρούσα είναι ο… Λιονέλ Μέσι μικρός, έλεγε ο αστικός μύθος που δημιουργήθηκε μεταξύ των παιδιών που παρακολουθούσαν στην κρατική τηλεόραση τους Ατρόμητους, κάθε μεσημέρι μετά από το σχολείο. Μπορεί ο Ταρούσα ή κατά κόσμον Μπρίαν Καρούσο να μην ήταν ο ηγέτης της αλμπισελέστε, αλλά κατάφερε κι αυτός να φτιάξει το μύθο του.

Και τώρα στα 34 του πανηγυρίζει στους δρόμους της πατρίδας του τη μεγάλη επιτυχία της χώρας του στο Μουντιάλ 2022. Είχε κατακτήσει και ο Ταρούσα Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού το σενάριο ήθελε εκείνον με το 9 στην πλάτη, τους φίλους του από τους Ατρόμητους (μερικούς Δυναμίτες που ήταν οι μεγάλοι αντίπαλοι των Ατρομήτων) και τον δον Λουσέρο να δημιουργούν την εθνική Αργεντινής η οποία νίκησε τον Ισημερινό στον τελικό της μεγάλης διοργάνωσης.

Από το 1997 που παιζόταν η επιτυχημένη σειρά έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 πέρασαν πολλά χρόνια και ο Ταρούσα μεγάλωσε, αλλά είδε και στην πραγματική ζωή την πατρίδα του να στέφεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει τη σπουδαιότητα της στιγμής και μας γέμισε αναμνήσεις χάρη στα όμορφα στόρι του.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ταρούσα

Πηγή: contra.gr