Αθλητισμός

Αργοναύτης Κατακόλου:«Είμαι περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά!»

argo3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, μέσω του Τύπου και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα θαυμάσια παιδιά για τις τόσες χαρές που μας έδωσαν και ανήκουν στη δύναμη της ομάδας του Κατακόλου, τον Αργοναύτη.

Με γεμίζουν από περηφάνια για το σθένος τους και την αγάπη που έχουν για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για αυτή την ομάδα που παρόλο τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν(Μικτές- Σχολικά πρωταθλήματα κ.λ.π.)προσπαθούν για το καλύτερο κάθε Σαββατοκύριακο.

Προσωπικά, για μένα δεν έχει σημασία η θέση του βαθμολογικού πίνακα που κατέχει αυτή η ομάδα αλλά οι αξίες και το ήθος αυτών των παιδιών που βγαίνουν στο γήπεδο.

Άλλωστε δεν είναι αυτοσκοπός μας η παραμονή μας στην Α1!

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον προπονητή τους κ. Σκαρτσιάρη Κωνσταντίνο , ο  οποίος έχει βάλει τις βάσεις αυτής της ομάδας και ασχολείται με αυτά τα παιδιά εδώ και δέκα χρόνια.

Τρανή απόδειξη:

– Η κλήση τους και η συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες του Νομού μας

– Αποτελούν τη βάση της ομάδας του 4ου Λυκείου Πύργου που έφτασε να διεκδικεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα

-Αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για το Κατάκολο, κάνοντας το γνωστό πέρα από τα σύνορα του νομού Ηλείας με τα αποτελέσματα να είναι ορατά μέσω του διαδικτυακού τύπου.

Συγχαρητήρια ανήκουν στους ακάματους εργάτες του διοικητικού συμβουλίου που με την παρουσία τους προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Σαν κάτοικος του Κατακόλου αισθάνομαι πολύ υπερήφανος γιατί μας  έχουν χαρίσει πολλές χαρές και μας γέμισαν ευχάριστα τα Σάββατα παρακολουθώντας  αυτό το υπόδειγμα ομάδας.

Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, δεν φοβόμαστε και δεν στεναχωριόμαστε για τίποτα, άλλωστε η ζωή συνεχίζεται!

Με πολλούς αποδέκτες,
Γεώργιος Ξουρής

Κατάκολο Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα