Αργολίδα

Άργος: «Σταμάτα τις αρρωστημένες σκέψεις για τη γυναίκα μου» – Το οργισμένο ξέσπασμα συζύγου στο διαδίκτυο ανάβει φωτιές

Ακούστε το άρθρο

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο σύζυγος μιας εργαζόμενης γυναίκας στο Άργος η οποία το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιηθεί από έναν άντρα, που την παρακολουθεί καθημερινά εδώ και δυο μήνες μέσα από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος τη δημοσιοποίησε και μέσα από το facebook, πρόκειται για κάποιον αυτοαποκαλούμενο μπάρμαν με καταγωγή από το Άργος.

Όπως λέει, παρακολουθεί καθημερινά την γυναίκα του η οποία εργάζεται σε κατάστημα στην περιοχή του Νοσοκομείου του Άργους και αυτοϊκανοποιεί τις ορέξεις του μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα, ενώ όπως καταγγέλλουν γνωστοί του ζευγαριού ο νεαρός το έχει ξανακάνει.

«Η αστυνομία στην οποία κατήγγειλαν το γεγονός, του έκανε συστάσεις αλλά εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος με την αρρωστημένη ενασχόληση του» υποστηρίζει ο σύζυγος της γυναίκας!

Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού που γνωρίζουν το περιστατικό έχουν φτάσει στο αμήν να του επιτεθούν καθώς η κατάσταση του χειροτερεύει συνεχώς με άγνωστες συνέπειες και για άλλες γυναίκες.

Η επίμαχη καταγγελία στο facebook

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Όλη η επικαιρότητα