Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Αργυρόπουλος Γιάννης του Παναγιώτη: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Πολιτικός  Μηχανικός Τ.Ε – Δημοτικός Σύμβουλος – Γραμματεας του Δημοτικου Συμβουλιου Πυργου.

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Συνοικία – Λάπατο- στον Πύργο. Είναι γιος του Παναγιώτη Αργυρόπουλου και της Σταυρούλας Τσουκαλά.

Αποφοίτησε από το Λύκειο το 1984 και σπούδασε Πολίτικος Μηχανικός Τ.Ε. στην Πάτρα.

Κατά την διάρκεια των σπουδών ασχολήθηκε και ενεργά με εξειδικευμένα θέματα τοπογραφίας, εφαρμογή Σχεδίου Πόλεως και διατέλεσε μέλος στο διοικητικό Συμβούλιο τμήματος Α.Σ.Τ.Ε Πάτρας.

Δραστηριοποιείται από το 1989 ως μέλος της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. και ΕΕΤΕΜ Ν. Ηλείας.

Το 1996 εκλέγεται ταμίας στην Επιστημονική Ένωση Τεχνικών Μηχανικών Ν. Ηλείας και το 2003 ως γραμματέας τη Ε.Ε.ΤΕΜ Ν. Ηλείας, εν συνεχεία αναλαμβάνει την θέση του Αντιπρόεδρου της Ένωσης.

Το2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” και το 2007 αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής του Δημοτικού Σταδίου. Στην συνεχεία αναλαμβάνει πρόεδρος του Οργανισμού Κέντρων Άθλησης Δήμου Πύργου και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου.

Το 2009 χρίζεται Αντιδήμαρχος Πύργου παρουσιάζοντας  με την έντονη δραστηριότητα του ομολογουμένως ένα πολύ σοβαρό έργο.

Το 2010 επανεκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ?ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ?

συνεχίζοντας στον Τομέα του Αθλητισμού του Δήμου Πύργου, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας και Ζωής του Δήμου, μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της ΔΕΥΑΠ και Αντιπρόεδρος του Νομικού  Πρόσωπου πολιτισμού και Αθλητισμού.

Εκτός από την Κοινωνική και επαγγελματική Καταξίωση ο Γιάννης Αργυρόπουλος έχει πλούσια Δράση και στο χώρο του Αθλητισμού (ποδόσφαιρο) τόσο σαν αθλητής (ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ-ΠΑΕ ΠΥΡΓΟΣ-ΑΕΚΠΥΡΓΟΥ-ΗΛΕΙΑΚΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ-ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ) όσο και ως Διοικητικό μέλος του Δ.Σ. Πανηλειακου, μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης, μέλος της Επίτροπους Ενωσιακού Γηπέδου της ΕΠΣ.Ηλειας.

Όλη η επικαιρότητα