Ηλειούπολη

Αρχαία Ολυμπία: Βραδιά λάμψης! (PHOTOS)

basilis_lebentis_-_mamousis_xaralampos2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αρχαία Ολυμπία: είναι το στέρεο Ηλειακό τοπίο. H βάση στην οποία θεμελιώνονται μαζί με την «ζωγραφική των φυσικών εικόνων» τα αρχαία σχέδια.

Στην άκρη του νήματος το «φως» της που προβάλλει ομοούσιο και ξεχωρίζει εισπράττοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό σε όλο τον κόσμο. Το νιώθουμε εφήμερο κάθε φορά που το ζούμε αλλά είναι αιώνιο στο πέρασμα των χρόνων.

Για μια ακόμη φορά, με υψηλό επίπεδο φροντίδας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, ο άμεσος και φιλικός οικοδεσπότης δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιος Κοτζιάς, με τον δικό του άνθρωπο, την εντυπωσιακή γυναίκα του Χαρίκλεια, υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Μαζί τους ο έμπιστος και χαρισματικός πρώην Δήμαρχος Γιώργος Δεββές που χειρίζεται άψογα τις ολυμπιακές προετοιμασίες από το 1982, δίνοντας το προσωπικό του στίγμα με φρέσκες ιδέες και προτάσεις. Ακούραστος και δημιουργικός προγραμμάτισε, οργάνωσε και συντόνισε μήνες πριν το «ενωμένο» σώμα των εθελοντών του Δήμου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κατάφεραν να λειτουργήσουν συλλογικά και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό όπως  είναι μοναδική και η Αρχαία Ολυμπία. Μπράβο σ’ όλους.
Της Σοφίας Βαρουξή

Όλη η επικαιρότητα